Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mam problem z BF3 proszę o pomoc

kuris159

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj zakupiłem battlefield3 w wersji premium PL, lecz posiadam podstawke gry w języku Ruskim. Po pobraniu gry wraz z dodatkami mam tylko jezyk RU i nigdzie nie moge zmienić na polski chodź wersja premium jest w PL. Co mam zrobić pomoże mi ktoś ?

Opublikowano

Zakupiłeś premium edition? czy samo premium? :)

Origin masz po rusku?

Trud innych powinno wynagradzać się "Lubię to". Nie boli, nie kosztuje a daje satysfakcje.

Opublikowano

to jest pakiet dodatków co zakupiłeś a podstawke masz pobraną z internetu ?

Dziwne bo w takim bądź razie będziesz musial zakupić oryginal battlefield 3 , zobacz też czy nie masz szasem w opcjach gry wyboru języka na polski

Ewentualnie jeszcze można pobrać polskie pliki i je zastąpić

Tu masz opisane jak spolszczyć grę

http://www.mpcforum.pl/topic/735894-tut-black-screen-spolszczenie-do-battlefield-3/

Opublikowano

Po prostu pobierz jeszcze raz ale przy instalacji wybierz język Polski.

Prawdopodobnie w ustawieniach będziesz miał tylko dwie opcje językowe Rosyjski i Angielski

tak jak ja teraz mam Polski i Angielski ( język angielski jest już automatycznie wbudowany )

Więc wyjściem będzie pobranie na nowo instalacyjnej wersji Battlefield 3 bo same pliki językowe zajmują około 1,5GB

Opublikowano

Każdy link działa :)

Ty kupiłeś samo Premium, masz podstawkę orginał/pirat? Jeśli orginał to w jakim języku kupiłeś?(Chodzi mi o BF3 nie o premium)

Opublikowano

No i dlatego będziesz miał reszte gry po rosyjsku, musisz mieć polską wersję językową, chociaż przy instalacji jest wybór języków battlefield a jest ich kilkanaście łącznie z polskim

Opublikowano

Wgrałem pliki GDFBinary_en_US i GDFBinary_pl_PL wraz update zmieniłem w regedit wszedzie na pl i dalej jest wersja ruska co moge jeszcze wgrac?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...